GLIMT……….
en blogg om tur, naTUR, store og små opplevelser

9. juli 2015

Foto, finvær og festivaltid

Mor har fått seg nytt objektiv og og den må såklart testes. En pent brukt 70-300 mm måvite. Har siklet på en sånn i årevis, men de koster flesk. Men nå bød anledningen seg altså, brukt til en god pris. Gikk ikke på noen aktiv fotojakt  på denne turen, men knipset litt inn i mellom soling og kokkelering i det fri. Jeg digger zoom i utgangspunktet, og begeistringen er ikke blitt mindre. Tenker jeg kan få mye gøy med dette objektivet........om nå døgnet hadde hatt mer enn 24 timer.......sukk.

I alle fall- etter noen late timer ytterst ute i havgapet bar det avgårde for å oppleve Herøyspelet. Helt utolig fantastisk bra- kan anbefales! Knipset litt her også, men er ikke sikker på hvor lovlig det var, så de bildene forblir private. Lene og Mildrid dukket også opp der- de hadde selvsagt padlet ut til Skorpa, jogget opp på Keipen og padlet tilbaket til Herøy som et ledd i forberedelsene til Tripp Trapp Trihatlon. De om det. Jeg blir sliten bare ved tanken.
 
Veldig fornøyd med objektivet så langt i alle fall. Ser for meg et ganske bredt bruksområde og sammen med standardobjektivet mitt (18-135) trenger jeg i grunn ikke mer. Ennå.
 
Svinøy Fyr. Close, but not close enough.......Må enten padle ut eller få et enda fetere objektiv.
 

Flåær, med Flåvær Fyr th i øygruppen. Fantastisk padlemål, men like 
fantastisk å nyte fra spelplassen på Herøy


Fra Herøy Kystmuseum sin utendørs båtutstilling

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar